Finansiering
FINANSIERING AF BILKØB

Få de bedste lånebetingelser i forbindelse med dit bilkøb hos Thye Biler A/S. Vi tilbyder konkurrencedygtige billån med særdeles fordelagtige betingelser.

Vi samarbejder med AcceptAuto, AL-Finans og Santander.

Vores priser på køb af biler er altid yderst konkurrencedygtige – derfor kan vi også formidle finansiering af købet, uden at du skal igennem en omstændig ansøgningsproces. Hos os kan du få hurtigt svar på din ansøgning – det tager typisk kun 5 minutter inklusiv dokumentudskrivning. Vi har samarbejdsaftaler med både AL-Finans, AcceptAuto og Santander og kan derfor tilbyde dig lån til favorable priser – nemt og hurtigt. Du får bedre vilkår ved at optage lånet gennem os alle lån kan laves uden udbetaling.

LÅN MED 20% I UDBETALING

Hvis du ønsker at finansiere din bil med et lån, kan du betale 20% af bilens værdi som udbetaling og derefter vælge mellem to lave lånerenter:

En variabel rente fra 1,99%
En fast rente fra 2,75%
Det kræver somregel ingen dokumentation at optage et lån med 20% i udbetaling.

BLANCOLÅN

Et blancolån, er et lån uden udbetaling. igennem Santander tilbyder vi blancolån, et blanco lån er et billån, uden fastegendom i bilne, dvs. at finansieringsselskabet ikke tager nogen sikkerhed i bilen, og du har derfor den fulde råderet over køretøjet.

Søger du om Blancolån igennem santander hos os, skal du være forberedt på, at du som almindelighed, skal kunne dokumentere din lønindtægter og have en årsopgørelse til rådighed. 

Blanco SAFE, er en tillægsydelse til det almindelige blanco lån, som giver kunden nogel ekstra fordele under arbejdsløshed eller uarbejdsdygtighed, hvor Santander går ind og dækker den månedlige ydelse igennem de måneder, hvor kunden ikke selv har mulighed for, at betale af på billlånet. 

 

ØKONOMISIKRING / SAFE

Har du overvejet hvad der vil ske med din økonomi, hvis du pludselig mister din faste indkomst grundet arbejdsløshed eller sygdom?

Bilen bringer os fra A til B. Vi bruger den når vi tager på arbejde, vi kører ungerne til og fra skole, fritidsaktiviteter og til kammerater. Vi bruger den når vi skal på ferie og når vi besøger venner og bekendte.

Som medlem af en A-kasse, har du mulighed for at få dagpenge, hvis du mister dit arbejde eller sygedagpenge, hvis du bliver sygemeldt i en længere periode, men de fleste går væsentligt ned i indtægt og nogle har ikke mulighed for at beholde deres bil.

 

Du opnår følgende fordele ved Økonomisikring:
Ufrivillig arbejdsløs (kun lønmodtagere)
– dækning af mdl. låneydelse op til kr. 13.000,- i 12 mdr. (i alt 36 mdr.)

Midlertidig uarbejdsdygtig
– dækning af mdl. låneydelse op til kr. 13.000,- i 12 mdr. (i alt 36 mdr.)

Hospitalsindlæggelse (kun selvstændige eller pensionister)
– dækning af mdl. låneydelse op til kr. 13.000,- i 12 mdr. (i alt 36 mdr.)

Dødsfald – indfrielse af restgæld (max kr. 750.000,-)

Vi har mange gode brugte biler på lager! - ring og få en snak med os om hvordan vi kan hjælpe dig. Ring på 88 62 64 66