Motorkontor




Generelt 

Hos Thye Biler A/S står vi klar til at hjælpe dig på mange måder, vi er nummerplade operatører og kan derfor hjælpe dig med en lang række forskellige produkter inden for motorkøretøjer. Hos os kan du også få beregnet din afgift på en importeret bil uanset mærke og stand!

 

Omregistrering

Omregistrering af din nye bil skal være nemt! Det er det også hos os. For at vi kan omregistrere din skal du huske følgende ting: billede id (kørekort eller pas), Den seneste registreringsattest som er tilknyttet til bilen (Vi beholder den gamle, der vil blive tilsendt en ny original attest til den nye ejer), Evt. kan der laves en fuld magt, hvis du har solgt/købt en bil og det ikke er den registrerede ejer, som kommer for at omregistrere.

Det tager ikke mere end 10 min for os at omregistrere dit køretøj!

Pris for omregistrering; 480,- inkl. moms.

 

Nye nummerplader

Står du og skal bruge nummerplader til et køretøj kan du nemt og hurtigt afhente dem hos os. Både med eller uden EU, til både almindelige personbiler og varebiler!
Skal du have nummerplader til et køretøj, skal du huske at medbringe følgende: billede id (kørekort eller pas), Den seneste registreringsattest som er tilknyttet til bilen (Vi beholder den gamle, der vil blive tilsendt en ny original attest til den nye ejer), Evt. kan der laves en fuld magt hvis du får en anden til at hente nummerplader for dig. HUSK at der skal oplyses et forsikringsselskab ved afhentning af nummerplader.

Pris for nummerplader; 1.380,- inkl. moms.

 

Afmelding af nummerplader

Skal du afmelde et sæt gamle nummerplader kan du trygt gøre det hos os, vi sørger for at de afleverede nummerplader bliver destroeret øjeblikkeligt efter overdragelse! For at afmelde et sæt nummerplader anbefalder vi at du medbringer registreringsattesten for at lette ekspeditionen, dette er dog ikke et krav. Det er ikke muligt at få afmeldt udenlandkse nummerplader hos os, de skal overdrages til Skat personligt.

Pris for afmelding; 60,- inkl. moms.

 

Ønskeplade

Ønsker du at din nummerplade skal være unik, så har du muligheden for at få lavet dine helt personlige plader! Krav til ønskeplader er følgende: 2-7 tal eller bogstaver, den må ikke være anvendt af andre og den må ikke være stødende (Skat bestemmer). 

Prisen på en ønskeplade variere